Jeg er vokset op med flødekartoflerne over dem alle, og opskriften vil jeg gerne dele med jer. Den er lidt beskidt, men smager desuden vanvittig godt!
Arbejdstid: 20 minutter
Tid i alt: 1 time
Antal: 4 personer
INGREDIENSER
1 kg kartofler
200 g salatost i tern
100 g soltørrede tomater
4 stk. forårsløg
100 g chilimarinerede hvidløg
½ l fløde
Salt og friskkværnet peber
FREMGANGSMÅDE
1. Kartoflerne renses og skæres ud i mundrette stykker - hvis det er nødvendigt, bør de også skrælles. Kom dem over i et ovnfast fad.
2. De resterende ingredienser blandes nu sammen med kartoflerne i det ovnfaste fad.
3. Tænd ovnen på 200 °C og bag kartoflerne midt i ovnen. Lad dem derefter hvile 10 minutter, så saucen kan sætte sig lidt.
God fornøjelse!
Comments