Her kommer en af de uartige - nemlig en glutenfri brownie - tung og svampet, præcis som en brownie skal være!
Arbejdstid: 40 minutter
Tid i alt: 1 time og 15 minutter
Antal: 10 personer
INGREDIENSER
125 g smør
250 g mørk chokolade
150 g brun farin
150 g sukker
4 æg
85 g rismel
4 spsk kakao
2 tsk vaniljepulver
1 tsk salt
FREMGANGSMÅDE
1. Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det derefter køle ned til stuetemperatur.
2. Tænd ovnen på 175°C almindelig ovn.
3. I en røremaskine eller med en håndmikser piskes æg, sukker og brun farin til en lys og luftig masse.
4. De resterende tørre ingredienser blandes i en separat skål.
5. Når chokoladen er kølet af, vendes den forsigtigt ned i den luftige sukkermasse.
6. Ligeledes med de tørre ingredienser - vend det hele sammen og sørg for, at dejen er ensartet.
7. Kom bagepapir og dej i en form, der måler cirka 28 x 22 cm. Bag kagen i 25-30 minutter.
God fornøjelse!
Comments