Glutenfri müsli med chokolade. Mangler du lidt sprød topping til din ellers lidt kedelige yoghurt? Her er et bud på en simpel og dødlækker müsli.
Arbejdstid: 10 minutter
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
5 dl glutenfri havregryn
100 g grofthakkede mandler
3 spsk blomsterhonning
1 tsk salt
½ dl vand
80 g mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE
1. Start med at hælde havregryn og de grofthakkede mandler ud på en tør pande. Lad det riste godt af, og kom derefter honning og vand på panden.
2. Tilsæt nu lidt salt, så vi får det sprøde, det søde og det salte;)
3. Spred müslien ud på en bageplade og kom den i ovnen ved 200°C varmluft i 5-10 min.
4. Som prikken over i’et hakkes mørk chokolade, der blandes sammen med den afkølede müsli.
God fornøjelse!
Comments