Den sundeste glutenfri brownie i byen - det lover jeg. Her er hverken tilsat sukker eller smør, og så smager de fantastisk! Derudover er de også laktosefri og veganske.
Arbejdstid: 30 minutter
Tid i alt: 30 minutter
Antal: 6-8 stk
INGREDIENSER
200 g dadler (ikke stenfri)
1 spsk kokosolie
4 spsk kakaopulver
35 g kokosmel
Flagesalt
FREMGANGSMÅDE
1. Fjern stenen fra dadlerne og kom dem i en skål.
2. Brug en stavblender og blend dadlerne til en fin og ensartet konsistens. Dette er din dadelkaramel.
3. Smag "karamellen" til med flagesalt.
4. Når du har den rette "saltkaramel" tilsættes kokosolie, kakaopulver og kokosmel. Rør alle ingredienser godt sammen.
5. Find et lille fad og beklæd den med enten husholdningsfilm eller bagepapir.
6. Fordel derefter browniemassen ud i formen og dæk den til med husholdningsfilm. Nu kan massen nemt presses flad til den ønskede tykkelse og form.
7. Top brownien med en smule flagesalt, og sæt den på køl i minimum 1 time inden servering, så den kan sætte sig og blive fast.
God fornøjelse!
Comments