Glutenfri pasta med tomater, hvidløg, champignon og feta. En nem og lækker pastaret, der ikke kræver de store færdigheder i køkkenet.
Arbejdstid: 20 minutter
Tid i alt: 1 time
Antal: 2-3 personer
INGREDIENSER
400 g champignon
300 g tomater
1-2 knolde hvidløg
300 g feta
Kviste frisk timian
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Glutenfri pasta
Pastavand fra den kogte pasta
FREMGANGSMÅDE
1. Skær champignon og tomater ud i en passende størrelse, og fordel dem i et ildfast fad.
2. Skær toppen af hvidløgene, se billede, og placér dem i fadet.
3. Fetaen placeres i midten, og det hele krydres med kviste af frisk timian, olivenolie, salt og friskkværnet peber.
4. Tilbered det hele i ovnen ved 200°C varmluft i 40 minutter.
5. Når der er 20 minutter tilbage, så koges pastaen. Hæld derefter pastavandet over i en beholder.
6. Tag det ildfaste fad ud af ovnen, og brug evt. en gaffel til at presse de bagte fed hvidløg ud af deres skal.
7. Hæld derefter en lille del af pastavandet over i fadet og bland det hele sammen. Ligeledes med pastaen, så man til sidst står med en lækker og cremet pastaret.
God fornøjelse!
Comentarios