top of page

Kartoffelsuppe m. porrer

Opdateret: 2. maj 2023

Suppen over dem alle, hvis jeg selv skal sige det:) En cremet og lækker kartoffelsuppe med porrer, sprød bacon og frisk persille på toppen.


Arbejdstid: 20 minutter

Tid i alt: 40 minutter

Antal: 4 personer

INGREDIENSER


Suppen:

1 kg kartofler

3 porrer

2 fed hvidløg

2 gulerødder

1,25 liter grøntsagsbouillon (måske lidt mere eller mindre)

2 dl fløde

Olivenolie og smør

Salt og friskkværnet sort peber


Tilbehør:

Ristet bacon

Hakket persille

Lækkert glutenfrit brød

 

FREMGANGSMÅDE


1. Hak grøntsagerne i grove tern - de skal blendes senere alligevel:) Sauter det hele i en gryde med smør og en smule olie.


2. Tilsæt nu bouillon og lad det koge indtil grønsagerne er godt møre. Tag gryden af kogepladen og brug en stavblender til at gøre suppen glat og fin.


3. Tilsæt fløde og smag til med salt og friskkværnet sort peber.


4. Steg bacon sprødt på en pande og hak din persille fint. Og så er der serveret!:P


God fornøjelse!

Comments


bottom of page