Suppen over dem alle, hvis jeg selv skal sige det:) En cremet og lækker kartoffelsuppe med porrer, sprød bacon og frisk persille på toppen.
Arbejdstid: 20 minutter
Tid i alt: 40 minutter
Antal: 4 personer
INGREDIENSER
Suppen:
1 kg kartofler
3 porrer
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1,25 liter grøntsagsbouillon (måske lidt mere eller mindre)
2 dl fløde
Olivenolie og smør
Salt og friskkværnet sort peber
Tilbehør:
Ristet bacon
Hakket persille
Lækkert glutenfrit brød
FREMGANGSMÅDE
1. Hak grøntsagerne i grove tern - de skal blendes senere alligevel:) Sauter det hele i en gryde med smør og en smule olie.
2. Tilsæt nu bouillon og lad det koge indtil grønsagerne er godt møre. Tag gryden af kogepladen og brug en stavblender til at gøre suppen glat og fin.
3. Tilsæt fløde og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
4. Steg bacon sprødt på en pande og hak din persille fint. Og så er der serveret!:P
God fornøjelse!
Comments