Glutenfri tortillas eller wraps til frokost eller en nem aftensmad måske? Fyldet kan være hvad som helst - kun fantasien sætter grænser:)
Arbejdstid: 20 minutter
Tid i alt: 40 minutter
Antal: 4-6 stk.
INGREDIENSER
Tortillas:
100 g rismel + lidt ekstra til bordet
100 g majsmel
25 g majsstivelse
1 tsk salt
15 g HUSK
3 dl vand
3 spsk olivenolie
Forslag til fyldet:
Pulled chicken
Spinat
Tzatziki
Rødløg
Rød peberfrugt
Soltørrede tomater
Avokado
FREMGANGSMÅDE
1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og olie – pisk indtil dejen er ensartet. Lad dejen trække i 20 minutter – du vil her opleve en dej, der minder mere om en grød, men med lidt tålmodighed vil dejen sætte sig og blive fast.
2. I mellemtiden kan fyldet til dine tortillas forberedes.
3. Når dejen er blevet fast og sammenhængende, vendes den ud på et meldrysset bord, hvor den deles op i 4-6 stykker alt efter, hvilken størrelse der ønskes.
4. Form små bolde og rul dem ud til en tykkelse på cirka 2 mm
5. Steg nu dine tortillas på en gloende varm pande, og placér dem derefter på en tallerken med et klæde over for at bevare fugten. Forsæt indtil der ikke er mere dej tilbage, og så er de ellers klar til servering.
God fornøjelse!
Kommentare