Til dem der elsker pandekager, glutenfrie pandekager! Personligt synes jeg selv, at både konsistensen og smagen er upåklagelig sammenlignet med den klassiske glutenholdige pandekage.
Arbejdstid: 30 minutter
Tid i alt: 1 time
Antal: cirka 10 stk.
INGREDIENSER
75 g majsmel
75 g rismel
2 spsk sukker
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
4 dl mælk
70 g smør + lidt ekstra til stegning
3 æg
FREMGANGSMÅDE
1. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og pisk mælken i lidt efter lidt - dejen skal være helt fri for klumper før, at du går videre til næste step.
2. Smelt din smør på en stegepande og kom det i dejen - slå ligeledes æggene ud i dejen, og pisk indtil den er ensartet.
3. Lad dejen hvile ½ times tid på køkkenbordet.
4. Smelt igen lidt smør på panden, og bag en pandekage ad gangen. Jeg fylder et decilitermål 3/4 op, og fordeler dejen ud på panden.
5. Pandekagen bages indtil den er flot gylden på begge sider. Kom den over på en tallerken med alufolie over og gentag processen.
God fornøjelse!
コメント